miercuri, 15 octombrie 2008

Se critica mult . . . se creeaza putin ....


Cam intr-o seara asa intr-o perioada de inspiratie epica , eu cu o prietena buna am scos o concluze mai mult decat evidenta . Si anume ca , romanii , au fost invatati sa critice , mult , ca deh asa au fost invatati , dar mai greu cu creatul de chestii noi . Da , da , da e usor sa zicem ca ceva nu e bine ....cred ca toata lumea o stie , mai putin usor sa zicem ca ceva e ok .... si este cam" incredibil de greu " sa construiesti ceva . Ceva ce la randu' lui sa fie criticat .



In aceeasi seara dupa ce am mers acasa , am tras eu concluzia , cred ca destul de corecta , ca e mult mai tare sa iti imparti simpla bucurie a ta , cu altii , cum ar fi clipurile simple de pe http://www.youtube.com/ cu oameni care s-au filmat cu webul decat sa incepi sa iti consumi energia pe ceva ce nu face pe nimeni sa zambeasca .



Apropo , nu stiu ce legatura are cu ce am scris pana acum , poate cu critica putin , dar oameni buni , daca vreti sa slabiti si nu reusiti , nu dati vina pe retete de slabit , sau de astea , e simplu , se cheama sport . De ala in aer liber . Slabesti si face si bine si la inima . Am zis asta fiindca azi nu mai putin de 10 persoane mi s-au plans ca nu pot sa slabeasca dar nici suncile nu le mishca .

2 comentarii:

untitled spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
emanuel hristov spunea...

See?
Said before.
Said before.
Nothing new.
Nothing .

Intelegi de ce innebunesc eu ? :>