luni, 20 aprilie 2009

well nu am mai scris de mult dar i'm back

 .....bunaziua , sau daca citesti asta seara , bunaseara , voiam sa iti spun k ma simt foarte entuziast sa am din nou mood sa scriu . Asi putea sa-ti povestesc ce am facut in ultima vreme . De fapt aleg sa o fac pentru k intr-un fel sau altul e destul de haios . Cred k nu am mai scris din ianuarie daca nu ma insel . Oricum de atunci am fost ocupat cu tot felul de prostii . 

      Am putut constata deficientele sistemului de invatamant . Dar m-am distrat incercand sa ma lupt cu morile de vant . Adica wtf ? ce poate fi mai bun dekt un conflict cu o autoritate ?  Da la scoala am dus-o rau in iarna , si implicit si cu ai mei din cauza asta . Poti crede k sunt un chiulangiu prost nu ? Da , pai asta a si crezut  minunata mea prietena cu care m-am certat hardcore vre-o 2 luni , pana knd a constatat k de fapt nu  ma iubeste ( cum de fapt pretindea ) si s-a gandit sa se combine cu kitaristul de la the moood .  Am uitat sa mentionez ca uitase sa-mi dea papucii inainte de asta . Totusi la sfatul prietenilor , de a alege pe unul din noi , l-a ales pe el desigur . Oamenii isi baga usor picioarele in kteva luni de relatie mai bine zis 5 si 2 ani jumate de knd ne stim si am tot avut povesti . Ma rog . 
 

      Totusi eu sunt foarte fericit si sti de ce ? Pentru k viata mea e ceva neinsemnat fata de ce se petrece in jur . Acum ceva vreme a murit eroul handbalului Marian Cozma . Asta mi-a deschis ochii si inima . Am avut si nishte momente in kre m-am batut cu morile de vant incercand sa conving snobi ca gresesc knd spun k ...." adolescentii nu au nevoie sa li se dea modele , trebuie sa si le caute " . Mda . Si revenind . O data cu moartea lui Marian , a inceput campania Love 8 http://www.love8.ro/ 

    Love 8 . Ce poate fi mai simplu de atat . Reprezenta munca noastra , a tuturor de a incerca sa promovam ceva de valoare , sportul si sa instigam la toleranta si antiviolenta .  |Love  . 
 

    Prin Love 8 am cunoscut oameni minunati magici , care m-au facut sa  imi ating un grad de fericire destul de greu de ajuns , cat si oameni rai care m-au  facut sa nu mai gandesc asa de critic si sa ma uit intai la mn . 

     Pe scurt viata mea s-a schimbat in bn asa k tot ce nu a fost prea happy pana acum nici nu mai conteaza pt k eu sunt happy  . Unbeliveble

A sii app . m-am impacat cu fosta prietena , dupa ce i-a dat papucii superstarului , si mi-a aratat k regreta ce a facut ( fapt ce nu avea prea mare imp ) dar cel mai imp este k mi-a aratat k tine la mn si eu de asta am nevoie acum . Deh sunt mai fraier .

                              

2 comentarii:

MoonChild spunea...

Viata nu este diferita de a celorlalti ...este viata unui adolescent.Te maturizezi si prietena la fel. Te-ai gandit sa fabulezi? :-? cred ca te-ai descurca de minune.

Anonim spunea...

Frate, am vazut ca dai si mass-uri cand postezi ceva nou, excelent. Inseamna ca doresti un blog public, ceva "citibil" de lume, atunci nu mai scrie ca pe messenger.
Atata timp cat nu e un blog pur personal care il tii pentru tine sa-l citesti tu peste ani, nu scrii ca la cocina.
Nu scrii cu "k" si nu folosesti abuziv un cuvant in engleza. Gen "happy" care il ai in acelasi rand de 2 ori. "Happy" in romana este "fericit". :-)

Viata ta e tipic adolescentina, cu gagici, liceu etc. Nu vii cu nimic nou, deci nu te crede buricul pamantului degeaba. Cel putin nu pe blog. In viata de zi cu zi am inteles ca esti actor, muzician si arati bine, bravo.

Poti sa ma injuri de toti mortii (am cam 2), dar aceasta este opinia mea.
Nu zic ca blogul suge in totalitate, dar nu e nici nimic genial ca sa dai mass-uri cu "un nou articol, me back".

Orice poate fi inbunatatit.
Iisus a inviat.